Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضوع این نمایش رادیویی که در ژانر طنز تولید و منتشر می‌شود و از ساعت یک بامداد از رادیو نمایش پخش و ساعت یک و ۴۰ دقیقه  روی آنتن رادیو تهران می رود، داستان مردی به نام صفدر مرادی از ثروتمندان و ملاک بزرگ روستای حیدرآباد است که به پیشنهاد چند نفر از اهالی روستا تصمیم دارد در انتخابات شوراها شرکت کند تا به این وسیله قدرت بیشتری در آبادی به دست بیاورد ولی رد صلاحیت می شود و این رد صلاحیت مولود اتفاقاتی بامزه اما تلخ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرطاهر مظلومی بازیگر و کارگردان رادیو و تلویزیون درباره موضوع این نمایش رادیویی و مناسباتش با این روزهای انتخاباتی می‌گوید: «این داستان در یک فضای روستایی اتفاق می‌افتد و کسی که قرار است با رشوه رأی جمع کند و در انتخابات شورای روستا پیروز شود در نهایت رد صلاحیت می‌شود و همین اتفاقات باعث ایجاد یک فضای جذاب و بامزه‌ می‌شود که می‌تواند در بستر یک نمایش کمدی اجتماعی مخاطب را هم بخنداند و هم به فکر فرو ببرد. اصولاً امکان هنر نیز همین است که در نهایت تفکرساز باشد و نه اینکه فقط صرف خنده یا به هدفی دیگر برنامه یا... تولید کند. بدون هیچ‌تردیدی می‌توانم بگویم در رادیو، هنرمندان نابغه‌ای حضور دارند که تمام سعی‌شان با تمام مشکلاتی که وجود دارد تولید محتوای با ارزش است و «لاله‌زار» هم اگر چه همزمان با بحث انتخابات است اما بحث اصلی در داستان اتفاق می‌افتد و نمی‌شود به آن لقب کار مناسبتی داد.»

بازیگر سریال «نون خ» درباره پروسه تأیید و تولید متن‌هایی که می‌تواند حساسیت‌هایی را برای پخش داشته باشد هم می‌گوید: «به هر صورت وقتی نمایش نوشته می‌شود شورای سردبیری آن را می‌خواند و اگر تأیید شد به بخش نظارت می‌رود و اگر آنجاهم  تأیید شد، نمایش وارد پروسه تولید می‌شود و براساس نیاز و سیاست‌های شبکه پیش می‌رود و این نیاز، هم نیاز مخاطب است و هم آنچه سازمان صدا و سیما مد نظر است. رادیو همانطور که گفتم در این دوران کرونا  بیش از گذشته بر جامعه اثرگذار بوده و آدم‌های زیادی دوباره به رادیو روی آورده‌اند و این نشان از قدرت رادیو دارد. شبکه‌های رادیویی، علی‌الخصوص رادیو نمایش با هنرمندان درجه یکی که دارد برنامه‌های پر محتوایی تولید و پخش می‌کند و در این بین هم مسئولیت هنرمندان بسیار سنگین است و هم لزوم توجه به آنها یک اصل متأسفانه فراموش شده است.»

مظلومی در بخشی از صحبت‌های خود به موضوع فرهنگ و لزوم توجه جدی به آن هم اشاره می‌کند و معتقد است در بسیاری اوقات توجه به فرهنگ و هنر و هنرمندان، مقطعی و حتی می‌شود گفت ابزاری است. او می‌گوید: «حل مشکلات فرهنگی، کلید حل بسیاری از مسائل در کشور است و فرهنگ می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل کند، اما اصولاً کمتر زمانی را می‌توانیم پیدا کنیم که آن‌طور شایسته و بایسته به فرهنگ، ادبیات، آموزش و پرورش و مسائلی از این دست توجه جدی شود در حالی که بزرگترین و مهمترین بخش، همین بخش است؛ کسانی که در فرهنگ تاثیرگذار هستند واقعاً قدر آنچنانی نمی‌بینند و نگاه کنیم به همین دوره کرونا و ببینیم به هنرمندان تئاتر ما چه سختی‌هایی گذشت. من کسانی را می‌شناسم که مشکلات مالی عدیده‌ای دارند و از طرفی هم نمی‌توانند مثلاً اسنپ کار کنند چون مردم آن‌ها را می‌شناسند.»

کارگردان نمایش رادیویی«لاله‌زار» در پایان به این نکته اشاره می‌کند که «با این‌همه نباید از فرهنگ، هنر و هنرمندان به‌عنوان یک کنش ابزاری مثلاً در انتخابات استفاده کرد و بعد، آنها را به‌حال خود رها کرد. این نمایشی که ما کار می‌کنیم بسیار جالب نوشته شده و نویسنده نگاه جالب و ظریفی به ماجرا دارد و در بستر زیرین نمایش تحلیل نهفته است . وقتی می‌خواندیم نمایش را دیدیم چقدر به‌روز است و این دهکده کوچک می‌تواند به بسیاری چیزها  تعمیم داشته باشد و طنزی که در آن است نیز نهایتاً تلخ است و حتی شاید می‌شود گفت  تراژیک و گروتسک هم می‌شود.»

گفتنی است این نمایش به تهیه کنندگی ژاله محمدعلی، افکتوری نازنین حسن پور، صدابرداری محمدرضا محتشمی و با هنرمندی محمد آقامحمـــــدی، مجیـــــــــد حمزه، میرطاهــــــــــر مظلومـــــی، رامین پورایمان، صفا آقاجانی، محمد پورحسن، سید مجتبی طباطبایی، علی اصغر دریایی و احمد هاشمی هر شب ساعت یک بامداد از رادیو نمایش پخش می شود و ساعت یک و ۴۰ دقیقه  روی آنتن رادیو تهران می‌رود.

۵۸۵۸

کد خبر 1525421

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رادیو بازیگران سینما و تلویزیون ایران ساعت یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر آئین ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: نمایش ۱۹۴۸ به نویسندگی و کارگردانی «یاسر خالقی» از شهرستان لنده، تولید حوزه هنری استان به پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد راه یافت.

وی بیان داشت: این نمایش با زبانی طنز به اشغال فلسطین توسط اسرائیل غاصب می‌پردازد و از کمدی تازه‌ای در بیان درام خود استفاده می‌کند که برای مخاطب جذابیت ویژه‌ای دارد.

آئین تصریح کرد: پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در شهرستان بافق استان یزد برگزار می‌شود.

وی افزود: پس از بازبینی آثار تولید شده از استان‌های مختلف کشور، ۱۴ گروه نمایشی توانستند برای حضور در پانزدهمین جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد امتیاز لازم را کسب کنند.

کد خبر 6095107

دیگر خبرها

  • نمایش فیلم تئاتر «عروسی خون» در سینماتک خانه هنرمندان ایران
  • استفاده محققان از باد به عنوان ابزاری برای جابجایی اشیا
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده