Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-04@00:26:51 GMT

ادای دین به رضا رویگری با سریال سمفونی شهر

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۶۷۶۳

صراط:

میرطاهر مظلومی، کارگردان سریال رادیویی «سمفونی شهر» درباره این مجموعه رادیویی گفت: فریدون خشنود آهنگساز و تنظیم کننده این سرود انقلابی است که در زمستان سال ۵۷ پیشنهاد خوانندگی این آهنگ را به رضا رویگری که آن زمان بازیگر تئاتر بود داد و پس از آن این سرود در استودیو صبا ضبط شد که از ماندگارترین سرودهای انقلابی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش همشهری وی افزود: در حقیقت منبع الهام شعر این سرود که حسین سرافراز آن را گفته است، خود مردم بودند و فریاد الله‌ اکبرشان که صدای رسا و تأثیرگذار رضا رویگری ماندگاری این اثر را صد چندان کرد. مظلومی همچنین برای ادای دین و احترام به رضا رویگری، یادداشتی نوشته است که در ادامه آن را می خوانید.

در یادداشت میرطاهر مظلومی آمده است:

«به یاد ایرانمنش ها که عشق را به ما هدیه می کنند، با ماندن درعرصه هنر، در روزگارانی بسیار سخت، همچنان سخت، همچنان مانده اند، سخن از کسانی است که حفظ کرده اند تئاتر را و سینما را چه پیشکسوت و چه جوان. چه فقید و چه نوباوگانی که به عشق و علاقه می بالند و پیشکسوتانی که به آنها می آموزند ادب و فرهنگ و هویت را، سنگ با ماندن روی سنگ بند می شود و فرهنگ چنین پایه می گیرد بالا می رود و یک ایرانشهر می سازد از مردمانی که خسته نمی شوند چون قدر می بینند از ملت فهیم ایران.
به جای بزرگداشت با نکوداشت ها به جای تشییع، تجلیل ها را، فرهنگ یعنی ادب و احترام به نظم هایی که طی قرون، قطعا فرهیختگان یک ملت بنا گذاشته اند ، بناها جا پاهای فرزندانمان خواهند بود، زیر پایشان را خالی نکنیم. ادب را به فرزندانمان بیاموزیم، عالم و هنرمند و بزرگتر تعظیم دارند، ارزش ها جایگزینی ندارند، ارزش ها را نادیده نگیریم، آری هنرمند امروز وطنم تو تنها نیستی؛ بر شانه هایت، کبوتری است باوقار و خوب که با ما از روشنی فرداها سخن می گوید هرچند همیشه در سختی است اما زنده خواهد ماند، «سمفونی شهر» صدای ایران است، نکوداشتی است از صدای خاطره انگیزی که کدورتش را برنمی تابیم و به او، به رضا رویگری می گوییم برخیز ای همراه شیرین رفتار، برخیز.»

در ادامه رضا رویگری هنرمند پیشکسوت کشورمان نیز در پاسخ به تولید این سریال رادیویی گفت: از میرطاهر مظلومی و هنرمندان رادیو نمایش بسیار سپاسگزارم که به یادم بودند و این نمایش را تولید کردند، این برایم بسیار ارزشمند است، همین که به یادم هستید باعث شده است غم و غصه هایم را از یاد ببرم، قول می دهم که به زودی از جایم بلند شوم، در همه حال برای همه هنرمندان و مردم خوب ایران آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

مجموعه رادیویی «سمفونی شهر» به نویسندگی پوریا موسوی و مانی مستان، کارگردانی میرطاهر مظلومی، تهیه کنندگی فرشاد آذرنیا، صدابرداری محمدرضا محتشمی، افکتوری نازنین حسن پور و با هنرمندی ایوب آقاخانی، میرطاهر مظلومی، سید مجتبی طباطبایی، محمد آقامحمدی، مینا شجاع، حمید یزدانی ابیانه، علی اصغر دریایی، نازنین مهیمنی، احمد لشینی، عباس توفیقی، مسعود زنوزی راد و محمد مجدزاده از هجدهم بهمن ماه هر شب ساعت ۲۳:۴۵ از رادیو نمایش پخش می شود و روز بعد ساعت ۲:۳۰ دقیقه بامداد تکرار خواهد شد.

همچنین این سریال در تاریخ یاد شده ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه از رادیو ایران نیز پخش خواهد شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: میرطاهر مظلومی سمفونی شهر سریال رادیویی صراط میرطاهر مظلومی رضا رویگری سمفونی شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!

دریافت 17 MB

به خبرنگار مهر، ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان تئاتر و نمایش‌هایی رادیویی که در فعالیت‌های رادیویی خود به سراغ آثار مطرح و تاثیرگذار ادبیات و ادبیات نمایشی جهان می‌رود و این آثار را در قالب نمایش رادیویی کارگردانی و به مخاطب ارایه می‌دهد، به سراغ رمان «بیلی بت‌گیت» ادگار لارنس دکتروف نویسنده آمریکایی رفته است.

«بیلی بت‌گیت» که روایت‌گر ورود پسری ۱۵ ساله به یک باند تبهکاری است، برنده جایزه انجمن ملی منتقدان کتاب آمریکا و جایزه پن/ فاکنر برای داستان و همچنین کاندیدای دریافت جایزه ادبی پولیتزر شده است.

در سال ۱۹۹۱ و با کارگردانی رابرت بنتون فیلمی با اقتباس از رمان «بیلی بت‌گیت» ساخته و اکران شد. در این فیلم بازیگرانی چون داستین هافمن، نیکول کیدمن، استیون هیل، استیو بوشمی و بروس ویلیس به ایفای نقش پرداختند.

ایوب آقاخانی علاوه بر کارگردانی، اقتباس و تنظیم برای رادیوی نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بر اساس رمان دکتروف و با ترجمه احسان برکت بر عهده داشته است.

بازیگران حاضر در قسمت دوم این نمایش رادیویی به ترتیب ایفای نقش عبارتند از پریسا مقتدی در نقش لولا، شیرین بیده در نقش بیلی بت‌گیت، اکبر مولایی در نقش برمن، احمد لشینی در نقش شولتز، محمد شریفی‌مقدم در نقش میکی، محمدرضا قلمبر در نقش بازرس آتش‌نشانی، بابک داداش‌پور در نقش ایروینگ.

فرشاد آذرنیا افکتور، رضا طاهری صدابردار، شهلا نیساری تهیه‌کننده، دیگر عوامل نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» هستند.

در قسمت دوم نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» با مدت‌زمان ۱۸ دقیقه و ۵۳ ثانیه، لولا و بیلی در هتل منتظر تماس شولتز هستند. لولا از بیلی سوال می‌کند که احساسش از اینکه در دارودسته فردی تبهکار و معروف است، چیست. بیلی با لولا درباره اتفاقی که برای بو رخ داد صحبت کرد و اینکه حالش از دیدن این اتفاق خوب نیست. لولا از بیلی می‌خواهد تا تعریف کند که چگونه وارد دارودسته شولتز شده است.

بیلی شروع به تعریف نحوه آشنایی خود با شولتز می‌کند. بیلی می‌گوید که روزی با سرعت به دنبال ماشین شولتز دویده است تا محل کار او را پیدا کند. برای بیلی جالب بود که تمام کسانی که به دفتر شولتز مراجعه می‌کردند با پاکت قهوه‌ای در دست به دفتر می‌رفتند و موقع برگشت پاکتی در دست‌شان نبود. بیلی نیز یک پاکت قهوه‌ای خریده و داخل آن کیک شکلاتی ریخته و داخل دفتر شده است.

داخل پاکت دیگران پول بوده و وقتی پاکت بیلی باز می‌شود همه از دیدن کیک‌های شکلاتی متعجب می‌شوند اما شولتز با دیدن کیک‌ها ناراحت نمی‌شود. بیلی به برمن دستیار شولتز می‌گوید که دوست دارد وارد دارودسته او شود.

این اتفاق باعث می‌شود تا بیلی وارد این دارودسته شود و بعد از آن ... .

با هم دومین قسمت نمایش رادیویی «بیلی بت‌گیت» را بشنویم.

کد خبر 6094348 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • ادای احترام اوسمار ویرا به زنان پرسپولیسی + عکس
  • اراده‌ای قوی برای ادای نماز + فیلم
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • ادای احترام رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به شهدای گمنام ایلام
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!
  • ادای احترام زیبای طرفداران پاری سن ژرمن به لیدر فقید هواداران دورتموند / عکس
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • «شروود» یک سریال جنایی در شبکه چهار
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟