Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، میرطاهر مظلومی، کارگردان سریال رادیویی «سمفونی شهر» درباره این مجموعه رادیویی گفت: فریدون خشنود آهنگساز و تنظیم کننده این سرود انقلابی است که در زمستان سال ۵۷ پیشنهاد خوانندگی این آهنگ را به رضا رویگری که آن زمان بازیگر تئاتر بود داد و پس از آن این سرود در استودیو صبا ضبط شد که از ماندگارترین سرودهای انقلابی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حقیقت منبع الهام شعر این سرود که حسین سرافراز آن را گفته است، خود مردم بودند و فریاد الله‌ اکبرشان که صدای رسا و تأثیرگذار رضا رویگری ماندگاری این اثر را صد چندان کرد. مظلومی همچنین برای ادای دین و احترام به رضا رویگری، یادداشتی نوشته است که در ادامه آن را می خوانید.

در یادداشت میرطاهر مظلومی آمده است:

«به یاد ایرانمنش ها که عشق را به ما هدیه می کنند، با ماندن درعرصه هنر، در روزگارانی بسیار سخت، همچنان سخت، همچنان مانده اند، سخن از کسانی است که حفظ کرده اند تئاتر را و سینما را چه پیشکسوت و چه جوان. چه فقید و چه نوباوگانی که به عشق و علاقه می بالند و پیشکسوتانی که به آنها می آموزند ادب و فرهنگ و هویت را، سنگ با ماندن روی سنگ بند می شود و فرهنگ چنین پایه می گیرد بالا می رود و یک ایرانشهر می سازد از مردمانی که خسته نمی شوند چون قدر می بینند از ملت فهیم ایران.
به جای بزرگداشت با نکوداشت ها به جای تشییع، تجلیل ها را، فرهنگ یعنی ادب و احترام به نظم هایی که طی قرون، قطعا فرهیختگان یک ملت بنا گذاشته اند ، بناها جا پاهای فرزندانمان خواهند بود، زیر پایشان را خالی نکنیم. ادب را به فرزندانمان بیاموزیم، عالم و هنرمند و بزرگتر تعظیم دارند، ارزش ها جایگزینی ندارند، ارزش ها را نادیده نگیریم، آری هنرمند امروز وطنم تو تنها نیستی؛ بر شانه هایت، کبوتری است باوقار و خوب که با ما از روشنی فرداها سخن می گوید هرچند همیشه در سختی است اما زنده خواهد ماند، «سمفونی شهر» صدای ایران است، نکوداشتی است از صدای خاطره انگیزی که کدورتش را برنمی تابیم و به او، به رضا رویگری می گوییم برخیز ای همراه شیرین رفتار، برخیز.»

در ادامه رضا رویگری هنرمند پیشکسوت کشورمان نیز در پاسخ به تولید این سریال رادیویی گفت: از میرطاهر مظلومی و هنرمندان رادیو نمایش بسیار سپاسگزارم که به یادم بودند و این نمایش را تولید کردند، این برایم بسیار ارزشمند است، همین که به یادم هستید باعث شده است غم و غصه هایم را از یاد ببرم، قول می دهم که به زودی از جایم بلند شوم، در همه حال برای همه هنرمندان و مردم خوب ایران آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.

مجموعه رادیویی «سمفونی شهر» به نویسندگی پوریا موسوی و مانی مستان، کارگردانی میرطاهر مظلومی، تهیه کنندگی فرشاد آذرنیا، صدابرداری محمدرضا محتشمی، افکتوری نازنین حسن پور و با هنرمندی ایوب آقاخانی، میرطاهر مظلومی، سید مجتبی طباطبایی، محمد آقامحمدی، مینا شجاع، حمید یزدانی ابیانه، علی اصغر دریایی، نازنین مهیمنی، احمد لشینی، عباس توفیقی، مسعود زنوزی راد و محمد مجدزاده از هجدهم بهمن ماه هر شب ساعت ۲۳:۴۵ از رادیو نمایش پخش می شود و روز بعد ساعت ۲:۳۰ دقیقه بامداد تکرار خواهد شد.

همچنین این سریال در تاریخ یاد شده  ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه از رادیو ایران نیز پخش خواهد شد.

کد خبر 580976 برچسب‌ها تئاتر - نمایش رادیویی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تئاتر نمایش رادیویی میرطاهر مظلومی رضا رویگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۵۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی

پارسائیان معاون فرهنگی و هنری سپاه الغدیر استان یزد گفت: اختتامیه دومین جشنواره سرود فجر بسیج یزد در بخش خواهران و برادران با موضوعات استکبارستیزی و مقابله با رژیم کودک کش صهیونیستی، ایران در مسیر پیشرفت و اقتدار، ایران زیبا و ایران قوی، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، فرهنگ بانوی ایرانی، افزایش جمعیت و فرزند آوری، مکتب شهید سلیمانی، فرهنگ بانوی ایرانی، امید افرینی و افزایش نشاط اجتماعی برگزار شد.

وی افزود: تعدا ۶۵ گروه در این جشنواره ثبت نام کرده بودند که ۲۵ گروه به مرحله نهایی راه یافتند که از این تعداد ۱۵ گروه برادران و ۱۰ گروه خواهران بودند.

پارسائیان ادامه داد: شروع فراخوان و مهلت ارسال آثار از اول بهمن ماه تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ بود و بازبینی آثار از ۱۵ فروردین ماه تا ۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ صورت گرفت.

سرهنگ پارسائیان یاداور شد: بخش نهایی جشنواره در تابستان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و گروه‌های برتر جشنواره استانی به مرحله کشوری راه یافتند.
 
ترویج روحیه و معارف انقلابی با زبان هنر و زمینه سازی برای ظهور و بروز استعداد‌ها هم از اهداف برپایی این جشنواره به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!
  • نمایش قهرمان اسکیت ایران به مناسبت روز خلیج فارس
  • راهیابی ۲۵ گروه سرود فجر به مرحله نهایی
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • پوستر جدید «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» منتشر شد
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده